werkwijze Ties Vos, Graphic Link: gewoon gemakkelijk, professioneel en transparant
Contact:

Graphic Link B.V.
Raadhuislaan 23a
5341 GL  Oss

T: 06-51 26 15 94
E: info@graphiclink.nl

werkwijze
"In samenwerking en tariefstelling komen we er altijd samen uit als ook in de gewenste manier van samenwerking".

Simpel kort werkverband
Dit zijn gewoon de dagelijkse, vaak korte snelle klussen die ik doe voor reclamebureaus en bedrijven. Een zulk kort werkverband duurt gewoonlijk en gemiddeld korter dan een week. Kleinere opdrachten die binnen een dag geklaard kunnen worden vind ik net zo belangrijk
als een flinke klus, dat houdt me vaak scherp, de diversiteit van vragen uit de markt van groot tot klein is gewoonweg enórm.
Meestal werk ik dit soort kleine opdrachten gewoon in mijn studio uit, maar natuurlijk wel met het noodzakelijke telefonisch- en mail overleg.

Contractverband langer dan een week (in volume uren) - tot een maand (in volume uren)
Dit zijn vaak opdrachten die een iets intensiever contact met bedrijf of bureau verlangen. Daar richt ik me steeds flexibel op in:
indien opdrachtgever verlangt dat ik binnen het bedrijf kom werken, geen probleem. Ik neem m'n laptop mee of werk gewoon
achter de Mac of PC bij opdrachtgever. Deze opdrachten, met een langer tijdsbestek, verlangen vaak teamwork en een flinke hands-on mentaliteit binnen organisatie; dat is alleen maar fijn, daar kan ik verder mee.


Contractverband voor langere duur (vanaf drie maanden)
Contracten voor langere duur betekent eigenlijk gewoon voor u: een hele lage inkoopprijs zekerstellen.
Prijzen zijn onderhandelbaar bij grotere contracten; ik stel voor dat u even op de pagina tarieven kijkt, of even mailen of bellen.
copyright 2010 Graphic Link B.V. All Rights Reserved | Disclaimer | K.v.K. nr. 172 184 64 |
Werkwijze Graphic Link